Open menu >

Verzekering

Schade aan uw auto wilt u natuurlijk zo snel en praktisch mogelijk met uw verzekering regelen. Hieronder staat in een aantal stappen weergegeven hoe u dit kunt doen.

1. Vul na een aanrijding altijd het Europees schadeformulier in dat in uw auto ligt. Om het afhandelen bij schade te vergemakkelijken adviseren wij om altijd een gedeeltelijk ingevuld formulier in uw auto mee te nemen. U kunt bijvoorbeeld uw adresgegevens, verzekeringsmaatschappij en polisnummer al invullen. Krijgt u een aanrijding, dan heeft u alle informatie bij de hand. Bij een ongeval kunt u de voorzijde van het formulier invullen. Het formulier moet zowel door u als de andere weggebruiker die bij het ongeval betrokken is, worden ondertekend.
 

2. Bel uw verzekering en meld de schade. Daarna kunt u contact opnemen met het schadebedrijf waar u uw auto wil laten maken, zoals bijvoorbeeld Carfix. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw verzekering voor het maken van een afspraak met de taxateur op een tijdstip dat het u schikt. Dit geeft de taxateur weer door aan ons. U kunt de auto 's ochtends op de dag van de taxatie brengen, zodat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen. 3. Vergeet niet om bij het afleveren van uw auto bij Carfix uw groene kaart en het kentekenbewijs (deel I & II) mee te nemen. Bij reservering van een auto voor vervangend vervoer, verzoeken wij u uw rijbewijs, schadenummer en polisnummer mee te nemen.
 

4. De expert maakt een rapport van de schade. Met deze informatie maken wij een taxatierapport verzekeringsmaatschappij.

5. Na goedkeuring van dit rapport gaan wij voor u aan de slag! Financiele afhandeling wordt rechtstreeks met uw verzekeraar geregeld.

Dekt uw verzekering de schade niet of wilt u uw no-claim intact houden, dan kunt u direct contact met ons opnemen met vragen over afhandeling, betaling en garantie.
 

                                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Speciale samenwerking met Unive.