Audatex schaderapport

Na het taxeren van de schadeomvang aan uw auto wordt de schade vastgelegd in een Audatex schaderapport. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd met betrekking tot uw auto, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden.

De beschadigde en kapotte onderdelen worden indien nodig vakkundig gedemonteerd en vervolgens vervangen door originele onderdelen.

Schadeherstel

Schade aan de carrosserie van uw auto wordt hersteld, uitgedeukt, vervangen of gericht. Wij werken met gediplomeerde medewerkers en uitsluitend met geavanceerde las- en puntlasapparatuur. Uiteraard beschikken wij ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief speciale fabrieksdata en meetgegevens van alle automerken.

De herstelde delen worden weer strak gemaakt en voorzien van een roestwerende grondlaag als laatste voorbereiding voor het spuiten.

20181107_172754

Na het spuitwerk

Na het spuitwerk wordt uw auto weer opgebouwd. De onderdelen worden volgens fabrieksgegevens gemonteerd. Na strenge eindcontrole en metingen heeft u vier jaar garantie op de reparatie zoals beschreven in Focwa eurogarantfonds.

Ook doen wij Kevlar reparatie zoals bij de Audi Quattro Sport.

Wij kunnen doffe vergeelde koplampen herstellen zodat ze weer goed en helder schijnen. De auto kan Apk afgekeurd worden als de koplampen niet genoeg licht meer geven. De kosten zijn 90 euro per koplamp.

Recente projecten

Chat openen
1
Vragen?
Hallo, kunnen wij je ergens mee helpen?