Open menu >

Over Carfix-Heidstra 

Carfix-Heidstra Autoschade is al meer dan 17 jaar een begrip in Damwâld en omstreken. Bij het allround autoschadeherstelbedrijf van Jan Jaap Heidstra is het herstel van alle merken en types auto's mogelijk. Of het nou gaat om een kras, deuk of een grote beschadiging aan uw auto: ons professionele team herstelt de schade snel, veilig én goed!

Het team van Carfix bestaat uit Jan Jaap Heidstra, Wieke Heidstra en Lammert Heidstra. Carfix is gespecialiseerd in het richten van velgen en het stralen van lichtmetalen onderdelen.

Kwaliteit leveren en klantgericht werken zijn bij Carfix belangrijke peilers. Daarom is Carfix aangesloten bij FOCWA en hebben we ook het Eurogarant keurmerk. Wij werken voor alle verzekeraars en zijn een Univé erkend autoschadehersteller.

Onze visie
Een beschadiging aan je auto is altijd vervelend, of het nou gaat om een kras of een kromme velg. Schade komt ook altijd op een ongelegen tijdstip. Bij Carfix vinden we dat het herstelproces zo soepel mogelijk moet verlopen. Hier ondersteunen wij u dan ook graag bij.

Onze missie
Bij Carfix staat de klant centraal. Wij repareren de schade goed en snel en zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer in uw voertuig kan rijden. Wij ondersteunen u bij het gehele schadeherstelproces en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.